Kyllingespyd med grillede majs og middelshavs brushetta.
Savner du også middelhavsstemningen? Så prøv lige den her middag. De her middelhavsbruchetta sætter simpelthen prikken over i´et. Sammen med grillspyd med de grillkrydderier vi fører i webshoppen, og lune, grillede majs, får du den skønneste grill-middag. Og det her kan både små og store lide!!
Det skal du bruge til 4 personer:
Kyllinge spyd:
4 kyllingebryst i store tern
5 spsk rapsolie – du finder koldtpresset kvalitets olie Her
3 spsk. fars grillmix eller barbeque krydderimix fra vores webshop (Tryk her for at gå til siden)
4 grillspyd
Grillede majskolber:
4 majskolber
100 g blødt smør
1 tsk salt
1 tsk peber
2 dl finthakket friske krydderurter f.eks. Bredbladet persille, selleripersille, koriander, purløg eller hvad du synes om
Middelhavs bruchetta:
Gå til opskriften ved at trykke Her
Sådan gør du:
Kyllingespyd:
Bland olie og krydderi sammen, og vend kyllingestykkerne godt rundt i det. Stil køligt tildækket i en times tid eller gerne til næste dag.
Træk kyllingestykkerne på grill-spyd, og grille dem ved indirekte varme til de er gennemstegte. Vend dem ind i mellem. Prik i kødet med en gaffel, og hold øje med, kødsagen er helt klar. Så er de færdige. (Ca 8-10 minutter alt efter hvor varm grillen er og hvor store kyllingestykker du bruger..)
Grillede majskolber:
Bland friske krydderurter, salt, peber og blødt smør grundigt sammen med en gaffel. Tildæk og stil koldt, til du skal servere.
Læg majskolberne i vand i 1/2 time, så bladene suger vand.
Dup dem tørre, og træk forsigtigt bladene ned, uden at rykke dem helt af. Flet dem til sidst, og luk fletningen forsigtigt, ved at binde et tyndt stykke bladstrimmel omkring enden.
Grill majskolberne og vend dem hyppigt, så de ikke tager så meget farve, men blot mørner og bliver mørkegule.
Servering:
Anret kyllingespyd, bruchetta og majskolber på fade og server koldt kryddeurtesmør til.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu