Taco vinoweekends style

Pizzabrød med salat, burrata og italiensk rødløgcreme.

En anderledes måde at få en god salat med surdejsbrød,  er disse surdejs pizzabrød med burrata, salat, italiensk løgcreme og seranoskinke.

De smager MØG-godt! Så er det sagt. De er også sygt nemme at lave, og er du ikke til selv at bage dine egne surdejspizzabrød, så kan du købe dem der er næsten bagt færdig i næsten alle dagligvarebutikker.

Du kan toppe dem med lige de salater og grøntsager, du holder allermest af. Bare husk også at få noget salt, peber og umami på. ellers bliver det for fersk og usmagelig. Den rødløgscreme med balsamico, vi har brugt, giver netop retten kant og umami.

 

Det skal du bruge til 4 personer:

1 portion pizzadej – den finder du opskriften på Her  (Eller 4 færdige pizzabunde)

2 pakker seranoskinke

6 tomater i både, gerne i forskellige farver

5-6 håndfulde blandede salatblade

1 glas italiensk rødløgcreme med balsamico – du finder det i vores webshop lige Her

Friske Basilikumblade fra 5-6 stængler

4 burrata

4 spsk. pizza krydderimix – som du finder lige Her

8 spsk. god italiensk jomfruolivenolie – du finder den fra Masterchef Italien Her

salt og peber

 

Sådan gør du:

Følg opskriften på surdejs pizzabunde, og bag 4 bunde uden at komme tomatsovs osv på. ELLER lun de færdige pizzabunde i ovnen efter anvisning på pakken.

Top de nybagte pizzabunde med salat, tomater og seranoskinke. Fordel små teskefulde rødløgscreme rundt på fyldet og placer en burrata i midten.

Hæld 2 spsk. god olivenolie over hver anretning, og drys med pizza krydderimix samt lidt salt og peber.

Velbekomme!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taco vinoweekends style