Rimmet laksetårn med avokado-æblesalat.

Lumaconi med cremet salvie sauce

Reklame for vores webshop forekommer.

Lumaconi er en konkylieformede pasta, der har den enestående evne, de simpelthen fyldes med den sauce, de vendes rundt i! Meeeget heldigt hvis du spørger mig. 😋

Man kan også selv fylde dem og servere dem som appetizer eller forret.

Her får du en simpel, suuuper cremet og lækker pastaret, der er lynhurtig at bikse sammen, men hvor du bare lige med det vons føler dig som i Italien!! OG … den trylles så let som ingenting vegetarisk. Lige noget for mig! ♥️

Det skal du bruge til 4 personer:

400 g Lumaconi – du finder den lige Her

1/2 dl. God olivenolie

3 skalotteløg i bittesmå tern

2 fed hvidløg i bittesmå tern

1 spsk. onkels steak peber – du finder den  Her

salt

1 rød peberfrugt i bittesmå tern

2 spsk. hvidvinseddike

1 dl. Fintsnittet, frisk salvie

3,5 dl. Piskefløde

2 past. Æggeblommer

1 dåse cherrytomater

2 spsk. tomatpuré

8 skiver bacon

Endvidere:

Server evt. et godt brød og skåle med god olivenolie at dyppe i samt nogle lækre oliven.

evt. små salvieblade og spiselige blomster til pynt

Sådan gør du:

Varm olien op i en stor tykbundet gryde og blancher løg, hvidløg, peberfrugt og salvie i, så løgene bliver klare men ikke brune.

Tilsæt onkels steak peber og herefter hvidvinseddike. Kog eddiken helt ind og tilsæt herefter 1 dåse cherrytomater, tomatpuré, salt og fløden. Under jævnlig omrøring bobler saucen stille og roligt i 20 minutter.

Kog pastaen aldente efter anvisning på pakken.

Steg din bacon sprød – jeg plejer at stege den på en bageplade med bagepapir og 200 grader i ovnen.. det er sgi så nemt!

Vend de lækre Lumaconi op i saucen og anret på tallerkner eller i et stort fad. Pynt med bacon, små friske salvieblade og evt. spiselige blomster.
Server friskrevet parmesan til og evt. skønne oliven og et lækkert brød med en virkelig god olivenolie at dyppe det i.

Skal du liiige sætte prikken over i’et, vil jeg anbefale dig, at prøve vores italienske hvidvin: White múl fra det nordøstlige Italien til. Den komplementerer denne ret perfekt!
Den finder du Her

Velbekomme!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmet laksetårn med avokado-æblesalat.