Grillet Sandwich med kylling og balsamico-glaze

Grillet Sandwich med kylling, balsamico-glaze og masser af sprøde grøntsager, krydderurter  og kærlighed! Muuums filibaba. Den smager fantastisk med det sprøde brød, der er lidt blødt i midten, det saftige fyld og prikken over i´et den smagsfulde, salte og syrlige balsamico-glaze. Top lækkert til frokost eller hurtig aftensmad.

Derudover er det her en oplagt mulighed for at undgå madspild. For den her fidus på billedet, er den ultimative restemad! Jeg har brugt det sidste af et hjemmebagt surdejsbrød, der var blevet lidt små-tørt og trist. En rest stegt kylling. Rester af grøntsager og urter fra de Bang Mi Sandwich, vi fik for et par dage siden, og lidt friske asparges.

Det skal du bruge til 1 grillet sandwich:

2 skiver surdejsbrød, eller andet godt brød

10 g smør

2 skiver frisk mozzerella

lidt stegt eller kogt kylling

1 forårsløg i tynde ringe

1/2 frisk chili i tynde ringe

1 håndfuld salat/spidskål

2 friske, grønne asparges

1 gulerod i strimler lækager med en kartoffelskræller

1 håndfuld finthakket koriander og persille (eller andre urter)

balsamico-glaze – du finder den Her

 

Sådan gør du:

Smør brødet på begge sider med smør, og steg det i panini-toakter eller på en grillpande, til det er gyldent og sprødt på ydersiden.

Fyld sandwichen med mozzerella, salat/spidskål, forårsløg, krydderurter, gulerodsstrrimler, asparges, friske chili og kyllingekød.

Slut af med striber af balsamico-glaze og server straks.

Tip: Du kan i stedet for balsamico-glaze bruge en rigtig god og spicy sur-sødsauce – du finder den Her.

Sandwichen er også god til madpakken. Her kan du evt. komme glaze eller sursødsauce i en lille bøtte, og hælde det på, når den skal spises.

Velbekomme!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta Penne med cremet svampe flødesauce og trøffel.