Meatloaf ala vinoweekends (farsbrød)

Smørstegt bruschetta med tomat, trøffel og glaze

 

Der forekommer reklame for vores webshop.

Smørstegt Bruchetta der knaser men er blød i midten. Mums filibaba! Og eftersom jeg er virkelig vild med tomater, synes jeg selvfølgelig det er verdens bedst toppings til bruchetta. Her med sommertrøffel, parmesan og balsamico-glaze. Den holder 100 % både som tilbehør til pastaretter og tapas, men er lige så fantastisk som forret eller let luksus frokost. Giv den et skud!

Det skal du bruge til 4 personer:

4 skiver surdejsbrød eller andet godt brød i ca 1,5 cm tykke skiver

20-25 cherrytomater i skiver

balsamico-glaze – du finder det Her

lidt frisk rosmarin eller rosmarinsirup – du finder det Her

Friskrevet sommertrøffel af 2-3 stk – du finder det Her

salt, peber, sukker

ca 30 g smør

evt. Frisk rosmarin til pynt

 

Sådan gør du:

Skær tomaterne i skiver og drys dem med salt, peber og et lille nip sukker. (Selv kedelige vintertomater shiner så…)

Smør brødet med smør på begge sider.. –  lige så meget som din samvittighed kan klare 😁.. Steg dem i en paninitoaster eller på en grilpande, hvor du presser brødet let med en paletkniv, til det er gyldent og sprødt.

Gnid brødet med frisk rosmarin eller dryp lidt rosmarinsirup på.

Anret rigeligt med tomater på brødet, kom balsamico-glaze over i tynde striber og riv eller høvl sommertrøfler og parmesan over.

Pynt evt. med en lille kvist rosmarin – bare fordi det er smukt – og server straks.

Tip: hvis du laver dem små og mange, er de et fantastisk indslag som en appetizer til f.eks.et glas vin eller predinnerdrink.

Velbekomme!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meatloaf ala vinoweekends (farsbrød)