Langtidsbagte tomater med toppings

Meatloaf ala vinoweekends (farsbrød)


Reklame for vores webshop forekommer.

Et rigtig saftigt Meatloaf er bare altid populært. Du kan spise det alene med rugbrød og syltede rødbeder eller vores lækre kirsebærchutneay. Eller servere det med stegt spidskål og en virkelig lækker sauce. Samtidig er det hverken dyrt eller svært at lave og et sprødstegt baconlag på toppen gør bare forskellen.

Det skal du bruge til 4 personer:

500 g kalve/svinefars

1 pk. Baconskiver

1 stort æg

1/2 dl. Fløde

1 stort løg

2 pressede fed hvidløg

2 tsk. onkels steak peber – du finder det i vores webshop Her.

2 tsk. salt

1 spsk. friske timianblade

lidt frisk timian til pynt

Evt. Kirsebærchutney til servering – du finder det i vores shop lige Her.

Sådan gør du:

Start med at komme grovhakket løg og æg i en minihakker, og kør løget helt fint. Kom herefter løg/æggemassen op i en skål sammen med det hakkede kød, hvidløg og alle krydderierne. Bland grundigt. Tilsæt raspen og fløden og bland igen grundigt.

Sæt frasen tildækket og på køl i 1/2 time, så raspen får tid til at suge væsken til sig.

Form et farsbrød på en bageplade med bagepapir, og dæk det med baconskiver.

Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i 40-45 minutter.

Tag ud af ovnen og lad det hvile i ca. 10 minutter før du servere. Pynt med frisk timian.

Velbekomme!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langtidsbagte tomater med toppings