Blanquette Sauce med estragon

Jordskokkechips med “mors drøm” dip og friske asparges

En hurtig og vanvittig lækker drinks-snacks er jordskokkechips, friske asparges og dip med “mors-drøm.” Det passer perfekt til et glas vin, øl eller en drink, både som en let snack eller predinner.

Det skal du bruge:

Friske jordskokker

1 l. Rapsolie

friske, grønne asparges

2 dl creme fraiche eller græsk youghurt

1 spsk. mors drøm krydderimix

Salt, peber

Sådan gør du:

Bland krydderi med 2 dl cremefraiche eller græsk youghurt og smag til med salt og peber. Lad gerne dippen trække smag tildækket og i køleskab 1 time eller mere.

Vask din jordskokker. Det gøres nemmest med en helt ren svamp eller grøntsbørste. Skrællende gerne blive på. Skær dem i tynde skiver på en mandolinjern eller rivejern, og dup dem tørre.

Varm olien op, og fritér dine jordskokker til de er gyldne og sprøde. Læg på fedtsugende papir og drys med salt.

Servér straks med dip og friske grønne asparges.

Tip: Du kan også bruge andre grøntsager skåret ud i stænger, stegte rejer, falafler eller f.eks. nuggets til til din dip og på den måde få et helt tapasmåltid ud af det.

 

VELBEKOMME

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blanquette Sauce med estragon