Stringozzi med muslinger i rose.

Blanquette Sauce med estragon


En virkelig lækker sauce til fisk og skaldyr er Blanquette. Den er i familie med de andre elegante sauce så som bearnaise og hollandaise, men betydeligt nemmere at lave, da den ikke er så nem at få til at skille. Her får du vores version af en rigtig elegant Blaquette sauce med estragon, der smager helt forrygende!

Det skal du bruge:

200 g smør

1 æg

2 æggeblommer

1 stor spsk. cremefraiche

1 dl kraftig hønseboullion

3 spsk. finhakket, frisk estragon

2 spsk estragoneddike – du finder den i vores shop

salt

peber

Sådan gør du:

Smelt smørret og tilsæt færdiglavet hønseboullion. Lad det koge forsigtig op.

Kom æg og æggeblommer i en høj cylinder og blend dem skummende og hvide.

Blend forsigtig lidt af gangen smør/boullionmassen i æggene i en tynd stråle, så den bliver tyk og cremet.

Blend til slut cremefraichen i, og smag til med estragoneddike, salt og peber. Server straks.

Tip: Du kan lave den lidt i forvejen, men når du varmer den op inden servering er det meget vigtig den ikke kommer til at koge, for så vil den straks skille. 😉

Velbekomme!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stringozzi med muslinger i rose.