Appelsin muffins

Rimmet laks med Bøgevang Gin


Reklame for vores shop forekommer i det følgende.

Rimmet laks med Bøgevang Gin er en virkelig delikat forret eller frokost ret. Den har en mild og helt vild elegant smag, og er bare super lækker at servere.

Du skal ikke bruge særligt mange elementer, for at lave det, og den vil imponere enhver. Det kan godt betale sig at være kritisk med at vælge noget virkelig godt laks af en høj kvalitet. Vores opskrift er inspireret af kokkene bag Bøgevang Gin; Amalie og Jamie.

Det er sammensætningen af de f 8 botanicalsenebær, koriander, sennepsfrø, fennikel, rosa peber, galangarod, appelsinskal og butterfly pea flower, der udgør smagsuniverset i Bøgevang Gin, der gør den ekseptionel lækker sammen med den fede laks.

 

Det skal du bruge til 4 portioner:

Gin-rimmet laks:

350 g frisk laks, der har været frosset ned i 48 timer. (For at dræbe evt. parasitter) Det kan sagtens være laksebøffer.

10 g. salt

13 g. Sukker

1 dl Bøgevang gin

1 dl tonic

1 spsk fintrevet frisk peberrod

Tilbehør:

2 stængler bladselleri i bittesmå tern

1 rødt æble i bittesmå tern

Et godt brød og smør

evt. spiselige blomster og appelsintagetes til pynt

Sådan gør du:

Tag fisken op af fryseren og placer den i en tætsluttende bøtte med tilhørende låg. Hæld gin og tonic over den. Drys den med salt, sukker og peberrod. Sæt låg på og sæt i køleskabet i minimum 24 timer og gerne 48 timer. Du kan ryste bøtten blidt et par gange i processen, så gin og tonic kommer rundt på laksen

Ved servering skraber eller skyller du lynhurtigt div.  Af laksen, fjerner skindet og skærer laksen ud i virkelig tynde skiver. Anret med æble- og bladselleri tern som på billedet. Pynt evt med spiselige blomster og krydderurten appelsintagetes og server et godt, mildt brød til sammen med smør.

Velbekomme.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du kan lide, hvad du ser, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Her er du velkommen til at skrive til os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appelsin muffins