Pullet pork burger med spicy, varm salat

Appelsin muffinsUimodståeligt saftige og bløde muffins med gulerødder og den fineste appelsinskal. Det er lige præcis hvad du får her med vores skønne appelsin muffins. Prikken over i´et er den søde, brændte marengs på toppen. Ikke for meget og ikke for lidt. Vi kan virkelig anbefale dig at prøve disse i dit eget køkken. 🤗

Det skal du bruge: ( ca. 14 stk)

200 g smør, blødt

200 g sukker

6 æg

200 g hvedemel

2 tsk vaniljesukker

Fintrevet skal fra 3 appelsiner

2 mellemstore gulerødder, fintrevet

Marengs:

1/2 dl pasteuriseret æggehvider

30 g sukker

50 g flormelis

2 spsk appelsinsaft

Endvidere:

evt. lidt spiselige blomster og revet appelsinskal til pynt

Sådan gør du:
Dejen: pisk smør, vaniljesukker og sukker luftigt med en håndmikser. Pisk æggene i et ad gangen. Vend fintrevet gulerødder og fintrevet appelsinskal i dejen. Sigt hvedemel i dejen og vend forsigtigt det hele sammen til en ensartet masse.

(Du kan risikere at din dej skiller, hvis den gør dette, vil jeg anbefale at du prøver at bage dem alligevel. Tit løser det sig når de bliver bagt!)

Fordel dejen i muffinforme, således at de bliver fyldt op til 1 cm fra kanten. Bag muffinsene ved 185 grader varmluft i 18-20 minutter. Lad dem køle lidt af inden du pynter dem.

Marengs: pisk de pasteuriseret æggehvider stive, tilsæt sukker og pisk i et par minutter. Tilsæt appelsinsaft og sigt flormelis i marengsen, vend det hele forsigtigt sammen.

Kom marengsen i en sprøjtepose med stjernetylle og fordel den på de afkølede muffins. Flamber det øverste af marengsen en anelse med en bunsenbrænder (Kan undlades!). Pynt evt. med lidt spiselige blomster og revet appelsinskal.

Velbekomme!

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du kan lide, hvad du ser, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Her er du velkommen til at skrive til os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pullet pork burger med spicy, varm salat