Tortilla trend
Det er blevet så populært med tortilla trends, hvor man fylder og folder sin tortilla på en nem og sjov måde. Efter som vi er helt pjattede med mexicansk mad, var vi selvfølgelig nød til at lave vores helt egen. Den dyppes til sidst i æg, hvilket gør den ekstra lækker og smagfuld.
Det er supernemt så snyd ikke dig selv fra at prøve!
Der forekommer reklame for vores webshop www.vinoweekends.dk
Det skal du bruge til 4 personer:
Kødfyld:
150 g Kyllingefilet.
1/2 spsk paprika
1/2 spsk stødt spidskommen
2 spsk god koldpresset rapsolie (du finder den i vores webshop 😉
1 tsk salt
1 tsk peber
2 spsk tomatpuré
3 spsk mælk eller fløde
Salsa:
2 tomater i små tern
1 peberfrugt i små tern
1/2 rødløg i små tern
1 chili i små tern
saften fra 1 lime
1 spsk. god olivenolie (du finder den i vores webshop 😉
1 fed presset hvidløg
2 spsk finthakket frisk koriander
Endvidere:
4 store majs- eller hvedetortillas
100 g revet cheddar ost
40 g babyspinatblade
1 avokado i tynde både
2 sammenpisket æg
2 spsk koldpresset rapsolie.
8 spsk hakket, frisk koriander
3-4 dl cremefraice
oliven
Sådan gør du:
Kødfyld:
Mens du svitser kødet i olien, hakker du det i stykker med din grydeske. (Det er en god måde at komme af med indre aggressioner fra dagens dont! 😝)
Skru lidt ned for varmen inden du tilsætter krydderier og svits dem ned et minuts tid. Tilsæt tomatpuré og mælk eller fløde og kog væsken ind under omrøring. Sæt til side.
Salsa:
Bland alle ingredienser grundigt sammen og alt til side.
Fyld og fold:
Giv din tortilla et klip ind til midten, og kom fyldet på som på billedet.
Fold din tortilla – se billede.
Vend den i det sammenpiske æg
og derefter direkte på en medium varm pande med koldpresset rapsolie, hvor den steger et par minutter, til den er gylden og let sprød.
Pynt med lidt cremefraice, koriander, lidt salsa og en oliven. Server mere cremefraice og oliven til.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu