Ravioli med spinat

Pizza med julesalat og burrata

Nu får du opskriften på den ultimative forkælelsespizza; Masser af OST, masser af friskhed, masser af umami, masser af sprødhed!

Du finder den skønneste pizza krydderimix uden tilsætningsstoffer eller smagsforstærker på vores webshop lige her ➡

www.vinoweekends.dk

Det skal du bruge:

Pizzadej: (Til ca. 5 Pers.)

600 g. Vand (lunt)

ca. 60 g rest surdej

25 g. gær

2 spsk. sukker

450 g. durum mel

550 g. tipo 00 hvedemel

25 g olivenolie

Langtidsbagte tomater: 

10 cherrytomater

5 spsk olivenolie

1/2 tsk sukker

1 nip salt

1 nip peber

fyld: (til 1 pizza)

din yndlings pizzasauce

1 frisk mozzarella

1 lille Rødløg, skåret i skiver

1/2 rød peberfrugt, skåret i skiver

lidt julesalat, skåret i skiver

frisk basilikum

1  burrata

3 spsk olivenolie

pizzakrydderimix

Sådan skal du gøre:

Langtidsbagtetomater: Skær tomaterne i halve og kom olivenolie, sukker, salt og peber på. Bag tomaterne i 2 timer ved 120˚ varmluft.

Pizzadej: Kom vand, surdej, sukker og gær i røremaskinens skål, Rør det sammen i 5 min. Lad det stå ved stuetemperatur i ca. 15-20 min. Til der kommer bobler på toppen.

Kom durum mel, tipo 00 hvedemel og olivenolie op i skålen og ælt ved medium hastighed i ca. 6 min. Skru hastigheden op og ælt til dejen er glat, smidig og har samlet sig om dejkrogen ( dejen skal æltes ca. 8-10 min)

kom et klæde over dejen og Lad den stå ved stuetemperatur I 1-1  1/2 Time eller natten over i køleskabet.

Fyld: placer en bagesten eller et bagestål midt i ovnen, tænd ovnen på 250˚ over/under varme og lad den varme op i mindst 40 min. Vend dejen ud på et meldrysset bord og del dejen i 6 portioner. Form hver dejportion forsigtigt til en kugle. Lad dejportionerne hvile i en halv times tid på køkkenbordet.

Form pizzaerne runde, placer pizzabunden på et stykke bagepapir. Kom pizzasauce, mozzarella, rødløg, peberfrugt og langtidsbagte tomater på din pizzabund. Før pizzaen ind på det varme bagestål eller bagesten. Bag pizzaen i ca 8 min. Til den er godt gylden i kanterne.

Snit julesalaten i tynde strimler og kom det på den bagte pizza sammen med frisk basilikum og pizza krydderimix. Placer en burrata i midten af pizzaen og dryp med lidt olivenolie. Nyd med det samme.

Velbekomme! 😊

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ravioli med spinat