Kålsalat med jordbærsalatsirup med knust, sort peber.

Syltede rødløg i brombærlage

 

 


Her får du helt vildt delikate rødløg i en håndlavet  Brombærlage, som du kan bruge til alverdens ting. De er syndigt gode både i salater, burgere, sandwich, som tilbehør osv.

Det skal du bruge:

2 rødløg

2 dl Brombærsalatsirup

1 dl eddike

1/2 dl rørsukker (eller alm. sukker)

1 tsk pebermix

1 tsk salt

Sådan gør du: 

Bland alle ingredienser til marinaden godt sammen, så salt og sukker opløses.

Skær rødløgene i tynde ringe og vend dem rundt i marinaden. Sæt det overdækket på køl et par timer. Rør af og til.

Personligt kan vi godt lide, når rødløget bibeholder bid, men det er en smagsag. Man kan sagtens lave en stor portion, og opbevare dem som alt andet sylt i køleskabet.

God fornøjelse!

Du finder brimbærsalatsirup i linket her:  Brombærsalatsirup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kålsalat med jordbærsalatsirup med knust, sort peber.