Syltede rødløg i brombærlage
Her får du helt vildt delikate rødløg i en håndlavet Brombærlage, som du kan bruge til alverdens ting. De er syndigt gode både i salater, burgere, sandwich, som tilbehør osv.
Det skal du bruge:
2 rødløg
2 dl Brombærsalatsirup
1 dl eddike
1/2 dl rørsukker (eller alm. sukker)
1 tsk pebermix
1 tsk salt
Sådan gør du:
Bland alle ingredienser til marinaden godt sammen, så salt og sukker opløses.
Skær rødløgene i tynde ringe og vend dem rundt i marinaden. Sæt det overdækket på køl et par timer. Rør af og til.
Personligt kan vi godt lide, når rødløget bibeholder bid, men det er en smagsag. Man kan sagtens lave en stor portion, og opbevare dem som alt andet sylt i køleskabet.
God fornøjelse!
Du finder brimbærsalatsirup i linket her: Brombærsalatsirup
Ingen kommentarer endnu