Kirsebærdrøm

Kålsalat med jordbærsalatsirup med knust, sort peber.


Grønkål er en rigtig dejlig, sund og mættende grønsag, som ved den rette tilberedning bliver utrolig lækker. Her er den i selvskab med bl.a. feta, æbler og saltede mandler, hvor den sagtens kan stå alene men også er meget delikat som tilbehør til stegt kød.

Det skal du bruge:

300 g grønkål – på billedet er det rødt grønkål, men du kan sagtens bruge den grønne.

3 spsk. syltede rødløg – du finder en opskrift HER

100 g feta i mindre stykker

1 æble i små tern – vi har brugt Red Moon men du kan bruge alle slags æbler.

50 g sprøde, salte mandler – du finder dem i vores webshop

1/2 dl jordbærsalatsirup med peber – du finder den i vores webshop.

saften fra 1 citron

2 spsk god olivenolie – du finder flere kvalitetsolier i vores webshop

lidt salt

Sådan gør du:

Pisk  citronsaft, olivenolie og 1/2 tsk sammen.

Skyld din grønkål og dup den tør i et viskestykke. Pluk det i mindre stykker og kassér stokken.

Kom grønkål og citronblanding op i en stor frysepose og tryk alt luft ud inden du binder en knude for oven.

Massér din grønkål grundigt, så nu knuser fibrene og kålen bliver blandet grundigt med citronblandingen. På den måde for du en frisk grønkål der også er behagelig at få i munden. Lad den gerne trække smag i posen 1/2 time eller længere.

Lige inden servering vender du, i en skål, grønkålen med æbletern, syltede rødløg og feta. Pynt til sidst med de saltede mandler og smag til med salt.

Velbekomme.  

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirsebærdrøm