Små Tostadas

Burrito de carne (eller vegetarversion)

 

 


At lave mad fra bunden tager lidt tid, når man skal hakke og skære mange grøntsager ud i tern. Derfor er det dejligt, hvis man kan bruge den samme omgang hjemmegjort 2 dage i træk, MEN i 2 helt forskellige versioner! Her får du opskrift på både burrito de carne og små tostados. Begge kan selvfølgelig så let som ingenting trylles til vegetarmodeller! 😋

Det skal du bruge til 4 personer: 

8 hvedetortillas medium størrelse

1 portion Grøntsagsfyld, kødfyld og tomatsalsa som du finder opskrift på HER

1 portion guacamole, som du finder opskrift på HER

Endvidere: 

2 friske mozzerellakugler

2 kogte majskolber

kogte ris af 4 dl ris og 6 dl vand.

1 glas sorte oliven

3-4 dl creme fraiche

evt blomsterkarse til pynt

2-3 fingerlimes (som du finder

Sådan gør du:

Kog risen op med lidt salt. Når den koger skruer ned ned på svagt blus, og lader dem stå lige så stille med låg på, indtil du skal servere. (Ca 30 minutter)  Det giver perfekte, dampede, løse ris.

Imens laver du dine burrito de carne. Fyld de 8 hvedetortillas med varmt grøntsagsfyld, mozzerellabidder  og kød. (sidstnævnte undlades selvfølgelig i en vegetarmodel!)

Rul dem stramt om fyldet og læg på en bradepande på et stykke bagepapir og riv 1 frisk mozzerella ud over.

Bag dem i en forvarmet ovn på 185 grader til de er gyldne og let sprøde i kanterne. Serveres straks de kommer ud af ovnen.

Anret: 

Placer en burrito på midten af hver tallerken, og flankér med ris på den ene side, og majskolbe på den anden.

Top risen med salsa og “kaviaren” fra finger limes.

Top din burrito med cremefraice, guacamole og oliven og pynt evt med karseblomster og blade.

Server resten af salsaen og guacamolen ved siden af i skåle evt med Mexicanske chips til.

Tip: tomatsalsaen i denne opskrift er sindssygt lækker og meget frisk. MEN har du travlt kan du evt købe en færdiglavet.

Velbekomme! 💃🏼🕺🏿❤

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Tostadas