Seviche med kammusling
Står du lige og mangler en ide til en eksotisk og lidt eksklusiv appetizer / lille forret er denne seviche lige i skabet! Kammuslingen bliver tilberedt i saften fra lime, og meget fintskåret grønt, komplimentere skaldyret. En virkelig lækker, frisk og mild start på en lækker middag!
Det skal du bruge til 4 personer:
4 kammuslinger
1 -2 finger limes (finder du HER)
1/2 gul chili
5 cm agurk uden det bløde i midten
4 spsk granatæblekerner
saften fra 2 lime
1/2 tsk salt
1/2 tsk sukker
evt skovsyre til pynt
Sådan gør du:
Rør limesaft, salt og sukker sammen.
Fjern musklen på siden af kammuslingen, og skær dem i tynde skiver. Kom kammuslingeskiverne op i marinaden, og lad det trække 1/2 time.
Agurk og chili skærer du i bittesmå tern, og “kaviaren” trykkes ud af dine finger limes.
Efter 1/2 time hælder du marinaden fra kammuslingerne og blander dem med chili, agurk og halvdelen af finger lime kaviaren.
Anret i små skåle eller store muslingeskaller og pynt med granatæblekerner, finger lime og evt skovsyre- blade og blomster.
Tip: Her vil en mousserende vin eller champagne virkelig gøre sig.
Du kan evt følge efter med en top hovedret som Ovngratinere små tortillas og afslutte en perfekt middag med Hvid chokoladekage.
Velbekomme. 😋
Ingen kommentarer endnu