Parmaskinke med figner og crunch.
Står du lige og mangler en lækker forret eller frokostret, som hverken skal være avanceret at lave eller dyr, men gerne må ligne noget fra en bedre restaurent? Så er du kommet til rette sted!
Denne salat vil være en skøn forret nytårsaften. Og den er hurtig og simpel at lave! 😉
Det skal du bruge pr person:
3 skiver parmaskinke
2 figner (gerne både en grøn og en lilla)
lidt friske spinatblade
lidt balsamico glaze – se link: Italiensk glaze
lidt peber
1/2 Skive daggammelt brød
lidt olivenolie – se link:Div. Kvalitets olier
3-4 skiver råsyltede rødløg (vil du lave dem selv, finder du en nem opskrift på det ved vores vegetarburger lige HER)
Sådan gør du:
Skær dit brød i små tern af ca 1×1 cm og rist dem gyldne på en pande med et skvæt olivenolie og køl ned.
Læg en lille håndfuld friske spinatblade på en tallerken og anret ovenpå parmaskinke og figner skåret i kvarte. Pynt med syltede rødløg og brødcroutoner, og slut af med et drys peber og tynde striber balsamico glace.
Tip: Vil du servere retten til frokost, anbefaler vi et lækkert brød til (f.eks et surdejsbrød som du kan finde opskrift på lige HER.) eller en mættende dessert, da der ikke er meget fylde for mavsen i retten i sig selv. Af desserter anbefaler vi Konfektkage eller Hvid chokoladekage.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme! 🤗
Ingen kommentarer endnu