Hvid chokoladekage med rabarbermousse og friske bær

Bruschetta


Bruchetta er en herlig hapser til et glas vin, men kan  også sagtens udgøre forretten. Disse 3 varianter kan man servere hver for sig eller sammen. Flere ingredienser går igen, så man ikke skal forkøbe sig i alverdens ting og sager. De har dog alle
deres helt egen smagsoplevelse. Passer fortrinligt at servere til vores rosé Nuit Blanche.

Det skal du bruge til 4 med bagt græskar: 

4 skiver surdejsbaguette (eller brug dit yndlingsbrød)

8 skiver hokaido-græskar af 1 cm tykkelse

1 fintrevet blommetomat

1 tsk aioli krydderimix – du finder det Her

1 tsk paprika

salt

peber

lidt basilikum

lidt ristede pinjekerner

lidt god kvalitets olie – du finder det Her

Sådan gør du: 

Dryp hokkaido skiverne med olivenolie og drys med lidt salt, peber og 1/2 tsk hvidløgspulver. Sæt på bageplade med bagepapir og bag dem møre og gyldne i ovnen ved 185 grader i ca 15 minutter. Køl af.

Bland den revede tomat med lidt salt, peber og 1/2 tsk hvidløgspulvee. (Ved at rive din tomat får Du en helt anden smagsoplevelse end hvis du blot skærer den i fine tern!!)

Rist dit brød kort i ovnen. Dryp med olivenolie, og kom tomatsaucen på. Anret med de bagte græskar, lidt basilikum og pinjekerner.

Til 4 med parmaskinke og pecorino skal du bruge:

4 skiver surdejsbaguette – du kan finde en opskrift  HER. hvis du gerne selv vil bage det!

1 portion råmarineret tomatsauce (se ovenover!)

4 skiver parmaskinke

lidt høvlet pecorino (eller parmesan)

lidt ristede pinjekerner

lidt basilikum

lidt god olivenolie

Sådan gør du: 

Rist dine brødskiver kort i ovnen og dryp med god olivenolie.
Kom tomatsaucen på og top med parmaskinke, basilikum og høvlet pecorino. Pynt med basilikum.

Til 4 med ristet parmaskinke skal du bruge:

4 skiver surdejsbaguette

4 halve skiver parmaskinke

100 g mascarpone

salt

peber

lidt bredbladet persille

lidt god olivenolie.

lidt ristede pinjekerner

Sådan gør du:

 

Rist dit brød og din parmaskinke kort i ovnen.  Parmaskinken skal blive sprød.

Rør mascarpone op med lidt salt og peber og smag til. Smør det på brødet.
Top med det ristede parmaskinke og pynt med persille, pinjekerner og et par dryp af en god olivenolie.

Servering: 

Anret portionsvis på tallerkner, eller alle på store fade og champagne eller vin til. Du finder mange virkelig gode flasker hos os. Tryk på linkene for at se mere:

Champagne og andre bobler

Vine

 

Volá !
Rigtig god fornøjelse. 🥂🍾

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvid chokoladekage med rabarbermousse og friske bær