Burrata i krydret tomatsalat
Reklame for vores webshop forekommer.
Burrata er en syndig lækker lækker friskost, som har et næsten flydende indre. Mest sammenlignelig med en frisk mozzerella, men laaaangt mere overdådig, – hvis man spørger os i hvert fald!
Den har sin oprindelse i Italien og kan købes hos ostehandlere og i store supermarkeder. Denne gang fandt vi dem hos nemlig.com.
Den er super lækker sammen med en tomatsalat, som denne, men også på bruchetta, sammen med tapas, til en let frokost, som forret til en italiensk middag eller som tilbehør til et middagsmåltid.
Til en portion, som på billedet, rækker det til 4-5 personer i forbindelse med tapas og 2 personer til frokost.
Det skal du bruge:
1 Burrata
300 g små tomater i forskellige farver
Ca 3 spsk grovfhakket frisk basilikum
Ca 1 spsk grofthakket frisk kørvel
3 padronpebre (eller 1/2 grøn peber)
salt
peber
En god balsamico glaze – du finder den Her
En god Olivenolie – vi har flere i shoppen Her
Evt et godt brød at servere til
Sådan gør du:
Skær tomaterne ud i små tern og padronpebrene i bittesmå tern. Bland med basilikum og krydse med salt og peber.
Anret på et fad og placer burrataen ovenpå. Hæld striber af glace og olivenolie udover og pynt med kørvel.
Sæt fadet på bordet, Evt sammen med et godt brød og ekstra olivenolie, og lad folk selv tage en skefuld over på egen tallerken. 😋
Buon appetito ! 💃🏼🕺🏿💃🏼🕺🏿
Tip: hvordan du får vintertrætte tomater til at smage af sol, finder du under tips og tricks i menuen.
Padronpebre minder i smag lidt som en mellemting mellem grøn chili og grøn peber, og har en let bitter smag. Kan du ikke skaffe padrons, kan du bytte dem ud med peberfrugter eller meget mild, grøn chili.
Ingen kommentarer endnu