Marineret rød spidskålssalat med sommergrønt

G&T Going pink


2 Outstanding GT’ere, der da vist NOK lige kan sætte skub i den gode stemning!🌸 💃🏼🕺🏿 🌸Alene duften er CRAZY (på den vidunderlige måde) Perfekt til  weekenden, brylluppet, studenterfesten, fødselsdagen… NYTÅRSAFTEN… mandagen.. tirsdagen.. onsdagen.. torsdagen… fredagen.. 😜 Vinoweekends is going PINK! 🌸🧠💗

Det skal du bruge pr drink: 

G&T going pink jordbær: (til venstre)

2 clBeefeater Pink strawberry gin

2 cl hybenrose sirup eller jordbærsirup

6 cl Fever-tree indian tonic

masser af knust is

En champagneskål eller et andet outstanding glas

kort sugerør. (Alle sugerør bliver korte med en saks.. 😜)

3 jordbær i skiver

Rør gin og sirup grundig sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør rundt! Ikke et øje er tørt! Denne er den sødeste af disse 2 drinks!

G&T going pink hybenrose og lime: (til højre) 

2 cl Botanist gin

1 cl hybenrose sirup

1 cl Monin lime juice cordial

6 cl Fevertree indian tonic

masser af knust is

1 hybenroseblad

En champagneskål eller et andet outstanding glas

Et kort sugerør

Rør gin og sirup grundigt sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør rundt. Pynt med et hybensosenblad. Voila! En skøn sommerlig, frisk drink!

 

Opskriften på hybenrose sirup er fra www.huskokken.dk

1 l hybenrosenblade

2 dl sukker

saften fra 1 citron

saften fra 2 lime

6 dl vand

1 flaske eller syltetøjsglas

en lille sjat atamon

Sådan gør du: 

Skyld hybenrosenbladene forsigtigt.

Bring sukker og vand i kog og lad det koge i 10 minutter.

Tilsæt citron/ og limesaft, og lad det koge 1 minut.

Tag herefter gryden fra varmen, og tilsæt hybenrosenbladene og rør rundt.

Lad det køle ned under låg.

Skold din flaske/glas og hæld lidt atamon i. Ryst grundigt og hæld ud.

Hæld siruppen på og sæt det køligt. (Lad det lige trække en dags tid, inden du bruger det.)

Husk at nyd duften der breder sig i hele huset, imens du laver det her! 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marineret rød spidskålssalat med sommergrønt