Kyllingespyd med grillede majs og middelshavs brushetta.

Tzatziki På den heeelt nemme og smagsfulde måde

Muuums jeg er helt pjattet med tzatziki! Her får du lige et supernemt trick til at lave virkelig smagsfuld tzatziki lynhurtigt, og uden at skulle rengøre en hvidløgspresser bagefter. (Jeg haaader det!😅)

Det skal du bruge til en stor skålfuld:

5 dl græsk youghurt

4-5 spsk. aioli krydderimix – som du finder i vores shop Her

1 tsk. Salt

1 stor agurk

3 – 4 spsk. rigtig god olivenolie – sådan finder du også i vores shop Her

Sådan gør du:

Riv agurken groft og tryk overskydende saft ud af den. Kom den i en skål sammen med græsk youghurt, aiolikrydderimix og salt, og vend det hele meget grundigt rundt. Lad tzatzikien herefter trække overdækket og på køl i en times tid.

Når du servere, drypper du 3-4 spsk. rigtig god olivenolie over og så er der den lækreste tzatziki klar.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingespyd med grillede majs og middelshavs brushetta.