Taco vinoweekends style
Reklame for vores webshop forekommer
Nå men altsåååå, der er jo en alvorlig grund til, vi har en hel kategori med mexicansk mad…. VI ER VIIIILDE MED DET! Og taco er sgu da helt vidunderligt!
Her får du taco vinoweekends style, der selvfølgelig kan laves både vegetarisk og med kød!
Go for it!
Det skal du bruge til 4 personer:
Fyld:
3 dl squash i små tern
3 dl sød kartoffel i små tern
1 dl rødløg i små tern
1 dl tomater i små tern
1 spsk. spidskommen
2 tsk. Hvidløgspulver
1 spsk paprika
1,5 tsk salt
2 tsk. onkels steak peber – du finder den i vores webshop Her
1 dl god olivenolie – du finder vores favorit i vores webshop lige Her
saften fra 1 lime
Og til dem der ikke kan undvære kød: 150 g hakket kød
Endvidere:
8 små majs tortillas
1 hjertesalat i tynde strimler
3 – 4 dl cremefraice
1 portion tomatsalat, som du finder opskrift på Her
1 portion guacamole, som du finder opskrift på Her
Evt limebåde og spiselige blomster til pynt
Sådan gør du:
Varm olien op og sortér løg, sød kartoffel og squash ved medium varme til de bliver bløde. Tilsæt tomater og krydderier og lad smagene arbejde ved svag varme med omrøring ind imellem i ca 10 min.
Hvis du vil have kød i, bruner du det for sig selv i lidt olie, og tilsætter grøntsagsblandingen ved servering.
Varm de små tortillas enten på en pande, i microbølgeovn eller ved følgende, som vi foretrækker:
På et stort stykke staniol, lægger du et stykke bagepapir, du har vredet op i koldt vand. Der må meget gerne være masser af vanddråber tilbage på det!
Læg de små tortillas i et langt lag, hvor de overlapper hinanden, fra den ende ende til den anden.
Rul først bagepapiret om dem, og dernæst sølvpapiret, så det ligner en durum. (Hvis nogen skulle have prøvet at synde, så de ved hvad en durum er… 🤪)
Varm dine små tortillas ved 200 grader i ovnen i ca 15 min, til de er bløde og rygende varme!
Servering:
Sæt det varme fyld på bordet sammen med salsa, guacamole, cremefraice og salat i flotte skåle, og pynt med limebåde, spiselige blomster og koriander.
Lad alle selv fylde deres taco, og server evt. en kold craftbeer fra vinoweekends.dk til.
Se dem lige Her
Velbekomme!!
Ingen kommentarer endnu