Harissa kylling med couscous

Sandwich med harissa kylling og spinat

Vi er af den slags, der kan kan lide madpakken næsten er dagens højdepunkt. I hvert fald er det godt at vide, ens unger får noget sendt med om morgenen, som de har lyst til at spise, så de holder energien oppe og heller ikke kommer i tanke om at  bytte det ud med noget købe-junk i løbet af dagen..

Hvis man så kan kombinere aftensmaden dagen forinden med en super lækker madpakke, så har vi armene oppe over hovedet! Det letter arbejdsgangen og hverdagen.

Denne sandwich kan du kombinere med en omgang harissa marineret kylling med couscous aftenen forinden. Eller du kan lave sandwich den ene dag og couscous salat med plukket kylling den næste.

Det skal du bruge til 4 sandwich:

ca 150-200 g harissakylling -Se opskrift HER

2 håndfulde frisk babyspinat

10-12 cherry tomater

8 skiver sprødstegt bacon

4 sandwichbrød

8 ringe skalotteløg

Friske krydderurter Som f.eks. Persille og koriander

Dressing: 

1 dl græsk youghurt

1 dl god mayo

2 spsk  karrymix

1 tsk salt

et nip sukker

Sådan gør du: 

Bland alle ingredienser til dressingen og lad det trække mindst 15 minutter inden det skal spises, for at smagen får lov at udvikle sig.

På billedet har vi brugt hjemmebagte surdejsboller, men brug hvad du har og/eller dit favoritbrød. Groft toastbrød, hvor man skærer sandwichen i trekanter er også lækkert!

Pluk kyllingekødet i mindre stykker.

Smør sandwichbrødet med dressing og fordel først spinatblade på brødet og herefter kylling, krydderurter, løgringe og tomstskiver ovenpå.

Velbekomme! 🎯🔥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harissa kylling med couscous