Sandwich med harissa kylling og spinat
Vi er af den slags, der kan kan lide madpakken næsten er dagens højdepunkt. I hvert fald er det godt at vide, ens unger får noget sendt med om morgenen, som de har lyst til at spise, så de holder energien oppe og heller ikke kommer i tanke om at bytte det ud med noget købe-junk i løbet af dagen..
Hvis man så kan kombinere aftensmaden dagen forinden med en super lækker madpakke, så har vi armene oppe over hovedet! Det letter arbejdsgangen og hverdagen.
Denne sandwich kan du kombinere med en omgang harissa marineret kylling med couscous aftenen forinden. Eller du kan lave sandwich den ene dag og couscous salat med plukket kylling den næste.
Det skal du bruge til 4 sandwich:
ca 150-200 g harissakylling -Se opskrift HER
2 håndfulde frisk babyspinat
10-12 cherry tomater
8 skiver sprødstegt bacon
4 sandwichbrød
8 ringe skalotteløg
Friske krydderurter Som f.eks. Persille og koriander
Dressing:
1 dl græsk youghurt
1 dl god mayo
2 spsk karrymix
1 tsk salt
et nip sukker
Sådan gør du:
Bland alle ingredienser til dressingen og lad det trække mindst 15 minutter inden det skal spises, for at smagen får lov at udvikle sig.
På billedet har vi brugt hjemmebagte surdejsboller, men brug hvad du har og/eller dit favoritbrød. Groft toastbrød, hvor man skærer sandwichen i trekanter er også lækkert!
Pluk kyllingekødet i mindre stykker.
Smør sandwichbrødet med dressing og fordel først spinatblade på brødet og herefter kylling, krydderurter, løgringe og tomstskiver ovenpå.
Velbekomme! 🎯🔥
Ingen kommentarer endnu