Chokolade brownie med valnødder

Pimp din købe-bearnaise

Hvis du ikke helt har mod på selv at lave en bearnaise fra bunden, eller ikke har tid, så giver vi dig her 2 måder til succes med en købe variant.
Men hold dig generelt fra sauce på pulver! Køb en af dem på glas eller i bøtte fra køl!

// Reklame for vores shop forekommer//

NR 1. Den super-hurtige: 

Det skal du bruge:

1 købe bearnaise

1 spsk estragon- hvidvins- eller æblecidereddike.

2 – 3 spsk finthakket, friske estragonblade.

Evt salt og peber.

Sådan gør du:

Kom det hele op i en kasserolle, og kog op ved medium varme under omrøring. Synes du den er for tyk, så spæd op med et par skefulde koldt vand.
Smag til og tilføj evt et skud salt og peber.

NR 2. Den nemme raffinerede:

Det skal du bruge:

1 købe bearnaise

2 spsk estragon- hvidvins- eller æblecidereddike

2-3 spsk finthakket friske estragonblade

et par stilke estragon

1 skalotteløg i bittesmå tern

evt salt og peber

Sådan gør du:

Kom de bittesmå tern af skalotteløg op i en gryde sammen med de friske estragon stængler og vineddiken.

Kog op ved medium varme under omrøring, til eddiken er helt fordampet.

Tilsæt købe-bearnaise og finthakkede estragonblade og lad det simre et par minutter ved svag varme.

Tag stænglerne op og kassér og smag til. Giv den evt lidt salt og friskkværnet peber. Ofte er de her købe bearnaise salte nok, men kan have godt af lidt peber! 😉

Klar, parat, servér!

Du finder en lækker håndlavet estragoneddike på vores webshop www.vinoweekends.dk

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade brownie med valnødder