Østers med hindbær.

Chokolade brownie med valnødder

Hvis der er noget der kan sætte gang i mit mundvand, så er det den perfekte brownie med nødder, hjemmelavet vanilieis, friske bær og en rigtig god cortado! ☕

Her giver vi dig opskriften på en vidunderlig en af brownie-slagsen!

Det skal du bruge:

120 g smør

230 g mørk chokolade

3 æg

150 g sukker

150 g brun farin

120 g hvedemel

2 spsk kakao

1/2 tsk salt

70 g nødder ( her har vi brugt valnødder men alle slags nødder kan bruges )

5 spsk kaffe sirup

 

Sådan gør du:

Kom smør op i en lille gryde og lad det smelte ved lav varme, Hak chokoladen groft og kom den i den smeltede smør. Stil til side. Kom æg, sukker og brun farin i en skål og pisk det længe til en lys og luftig æggesnaps. Hak nødderne groft. Sæt til side. Vend chokoladesmørret i æggesnapsen, sigt mel og kakao ned i blandingen og vend det forsigtigt i sammen med salt, grofthakkede nødder og kaffe sirup.

Beklæd en bradepande (ca. 25×30 cm ) med bagepapir (hvis man krøller bagepapiret er det nemmere at få ned i formen) og bag kagen ved 175˚ varmluft i ca. 35-40 minutter.

Når kagen er bagt færdig vil den virke lidt u-bagt i midten men den skal nok sætte sig. Lad kagen køle af et par timer i køleskabet før servering.

Server evt med vanilieis og friske bær. Du finder opskriften på den allerlækreste, hjemmelavede vanilieis lige HER 

Velbekomme! 😍

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Østers med hindbær.