Chokolade brownie med valnødder
Hvis der er noget der kan sætte gang i mit mundvand, så er det den perfekte brownie med nødder, hjemmelavet vanilieis, friske bær og en rigtig god cortado! ☕
Her giver vi dig opskriften på en vidunderlig en af brownie-slagsen!
Det skal du bruge:
120 g smør
230 g mørk chokolade
3 æg
150 g sukker
150 g brun farin
120 g hvedemel
2 spsk kakao
1/2 tsk salt
70 g nødder ( her har vi brugt valnødder men alle slags nødder kan bruges )
5 spsk kaffe sirup
Sådan gør du:
Kom smør op i en lille gryde og lad det smelte ved lav varme, Hak chokoladen groft og kom den i den smeltede smør. Stil til side. Kom æg, sukker og brun farin i en skål og pisk det længe til en lys og luftig æggesnaps. Hak nødderne groft. Sæt til side. Vend chokoladesmørret i æggesnapsen, sigt mel og kakao ned i blandingen og vend det forsigtigt i sammen med salt, grofthakkede nødder og kaffe sirup.
Beklæd en bradepande (ca. 25×30 cm ) med bagepapir (hvis man krøller bagepapiret er det nemmere at få ned i formen) og bag kagen ved 175˚ varmluft i ca. 35-40 minutter.
Når kagen er bagt færdig vil den virke lidt u-bagt i midten men den skal nok sætte sig. Lad kagen køle af et par timer i køleskabet før servering.
Server evt med vanilieis og friske bær. Du finder opskriften på den allerlækreste, hjemmelavede vanilieis lige HER
Velbekomme! 😍
Ingen kommentarer endnu