Rosenkålsalat

Græsk Salat

 

En tilbagevendende salat hos vinoweekends er græsk salat. Vi synes den skal være ligesom, når man tager på ferie i Grækenland; grov og autentisk! 😄 Den er hurtig og nem at lave, og dejlig frisk og sprød.  Den er selvsagt rigtig god til græske retter som souvlaki og moussaka. Men stegt kød og lasagne er nu også lækkert sammen med en græsk salat. Alene sammen med et godt stykke brød, udgør den en fortrinlig frokost! 👍

Det skal du bruge: 

3 store tomater i grove tern – gerne forskellige slags

1/2 rødløg i grove

1 rød peberfrugt i grove tern

100 g blød feta brækket i mindre stykker

100 g oliven

Balsamico glaze

god olivenolie

Lidt salt, peber, sukker

Sådan gør du: 

Skær tomaterne ud i grove tern og drys dem med lidt salt, sukker og peber. Lad dem trække 1/2 time.

Hæld væsken fra tomaterne og bland dem med feta, peberfrugter, rødløg og oliven.

Anret på et fad og dryp med olivenolie og balsamico glase.

Velbekomme. 😃😃

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosenkålsalat