Surdejs baguette

Badass burger med friteret asparges og agurkesalsa

Værs’go til alle Badass-Burger-Lovers. Pimpet burger går man nu aldrig galt i byen med! Denne kan laves med og uden kød. Agurkesalaten er delikat krydret og smagfuld, og giver en skøn smagsoplevelse! Og den friterede asparges er bare vidunderlig. Vi er blevet vilde med dem! Hvis der er vejr til det, giver det lige prikken over i’et, at smide hakkedrengene Og/eller de søde kartofler og squashen på grillen!

En anden skøn ret til grillen finder du her Marineret kylling

Det skal du bruge til 4 burgere: 

4 burgerboller

4 hakkebøffer fra grill eller pande (selvfølgelig ikke til vegetaren…)

Blandet salat af spidskål og krispsalat

2 tomater i skiver

en god Mayo

agurkesalsa: 

1/2 agurk i bitte små tern

1/2 grøn peberfrugt i bitte små tern

1/2 skalotteløg i bittesmå tern

saften fra 1 citron

1 fed presset hvidløg

1 tsk salt

2 spsk sukrin sirup (som du kan købe HER) eller 1 spsk akaciesirup

1 spsk pebermix

1/2 grøn eller gul chili i bitte bitte små tern

Friteret asparges: 

4-8 grønne friske asparges

1/2 pk tempuradej

3 dl pankomel

5 dl raps- eller solsikkeolie

Til vegetarburger: 

12 skiver sød kartoffel a 1 cm tykkelse

30 g revet cheddar

8-12 skiver squash a 1 cm tykkelse.

Sådan gør du: 

agurkesalsa: 

Bland alle ingredienser grundig sammen og lad den trække 1/2 time. Agurkerne afgiver ekstra væde, så vent med at smage til med salt, peber og sukrin sirup eller akaciesirup til efter den halve time.

Friterede asparges: 

Knæk det nederste af aspargesen af, og dyp dem først i tempuradej og derefter i pankomel. Fritter dem i rygende varmt raps- eller solsikkeolie, til de er gyldne og lækre!

Sød kartoffel og squash til Vegetarburger:

Skræl og Skær de søde kartofler i skiver. pensel med lidt olie og drys med lidt salt. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem til de er møre. Kom revet cheddar på de sidste par minutter.

Skær squash i skiver og pensel med lidt olie. Drys med salt og peber og bag dem ved 185 grader, til de er møre. (Ganske få minutter)

Servering:

Skær dine burgerboller over og rist dem i ovnen ved 185 grader.

Smør Mayo på brødet og top med salat, bøf/sød kartoffel og Squash, agurkesalsa og til sidst friteret asparges.

Voilá og velbekomme alle Badass-burger-Lovers! ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surdejs baguette