Små predinner hapsere med tigerrejer

Vegetarisk Wok med nudler

Det er SÅ skønt med en hurtig wokret, og vi er fan af denne her, som er spicy, nem og billig at lave og fuld af dejlige grøntsager. Du kan lave den både med og uden kød (på billedet er det uden) eller med kød ved siden af. Så er alle glade, uanset om man er vegetar eller ej!! En rest kan bruges i madpakken næste dag.. What`s not to like!?!

Hvis du, som os, er fan af hurtige retter, der kan bruges i madpakken næste dag, så Er du måske også interesseret i at se Stegte AMAZING ris. 😁

Det skal du bruge til 4 personer:

1 salat- eller zitauløg

4 forårsløg

2 gulerødder

1 gul peberfrugt

1 grøn peberfrugt

1 rød peberfrugt

3-4  dl peanuts

1 dl olivenolie

125 g fuldkornsnudler

Sauce:

16 spsk soya

4 spsk tomatpure

4 spsk ketchup

5 spsk olivenolie

1 spsk fiskesauce

2 spsk østers sauce

1 spsk chiliflager

5 spsk brun farin

Sådan gør du:

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

Skræl og skær gulerødderne ud i tynde stave.

Skær peberfrugter og løget ud i grove tern, og forårsløgene i stykker af ca 1 cm.

Varm olien op i en wok eller en stor pande.

Start med at svitse gulerødderne først, da de skal have længst tid. Tilsæt så løg og herefter peberfrugter.

Det er mening alle grøntsagerne skal have bid, og derfor skal de ikke have så lang tid!

Til allersidst tilsætter du forårsløgene og slukker for varmen.

Sauce:

Bland alle ingredienser i en kasserolle og kog op under omrøring. Skrug ned på svag varme, og lad det småboble i 10 minutter, mens du rører ind i mellem. Pas på det ikke brænder på!

Servering:

Når sauce og nudler er færdige, blander du det hele nænsomt i wokken eller panden og servere med peanuts på toppen og resten i en skål ved siden af.

Tip: Vi serverede kyllingespyd ved siden af, to the meatlover, så han ikke døde af sult… Ofte er det bare de der man kan købe på frost – man skal også gøre livet nemt for sig selv ind imellem!! 

Retten kan også laves med kylling eller svinemørbrad. Her svitser du kød skåret i strimler og tilsætter det saucen inden det småkoger 10 minutter. Herefter kommer du det hele op i wokken, til grøntsagerne, og vender det forsigtigt sammen, før der serveres.

MUMS og rigtig god fornøjelse! 👍✨✨

Hvis du er vild med nudler, er du måske også interesseret i at se Nudelsalat med spidskål asianstyle

😋😋

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små predinner hapsere med tigerrejer