Guacamole ala vinoweekends
Her er en dejlig krydret guacamole, du kan servere til alle mexicanske retter, nacos eller.. ja… vi kunne finde på at spise guacamole til rigtigt meget… ELSKER DET! 😋😋💃🕺❗
Hvis du er uheldig, at dine avokadoer har mørke pletter eller trævlet kød, er det vigtigt at kassere de dele af avokadoen, og ikke rører det med i guacamolen. Det bliver den simpelthen ikke mere lækker af…. 🧐🧐
Det skal du bruge til 6 personer:
3-4 modne avokadoer (vi elsker det og skal bruge en stor portion..)
1 lime
1 spsk sød chilisauce
1 fed hvidløg
salt
peber (evt Hvidt, hvis man synes det er pænest)
koriander
3 spsk creme fraiche (både 9 og 18 % kan bruges)
Sådan gør du:
Halver avokadoerne og tag stenene ud. Gem 2 avokadosten!
Mos avokadoerne med en gaffel. Gerne lidt groft. Tilsæt et presset fed hvidløg, saften fra 1 lime, sød chilisauce og cremefraiche. Bland grundig. Smag til med salt og peber og evt. mere sød chilisovs.
Hvis du er vild med koriander, hakker eller klipper du en gavmild mængde, som kommes ovenpå inden servering.
Kom avokadostenene ned i midten. Så bliver guacamolen ikke brun! På den måde kan du rent faktisk også gemme en rest guacamole til dagen efter, bare den ikke er i kontakt med luft/ilt og har avokadosten i midten!
Så er der kun tilbage at kaste sig over lækkerierne!
Velbekomme!
Tip: Du finder tricket til at udvælge den bedste avokado lige Her
Ingen kommentarer endnu