Tomatsalsa ala vinoweekends

Guacamole ala vinoweekends

 

Her er en dejlig krydret guacamole, du kan servere til alle mexicanske retter, nacos eller.. ja… vi kunne finde på at spise guacamole til rigtigt meget… ELSKER DET! 😋😋💃🕺❗

Hvis du er uheldig, at dine avokadoer har mørke pletter eller trævlet kød, er det vigtigt at kassere de dele af avokadoen, og ikke rører det med i guacamolen. Det bliver den simpelthen ikke mere lækker af…. 🧐🧐

Det skal du bruge til 6 personer: 

3-4 modne avokadoer (vi elsker det og skal bruge en stor portion..)

1 lime

1 spsk sød chilisauce

1 fed hvidløg

salt

peber (evt Hvidt, hvis man synes det er pænest)

koriander

3 spsk creme fraiche (både 9 og 18 % kan bruges)

Sådan gør du:

Halver avokadoerne og tag stenene ud. Gem 2 avokadosten! 

Mos avokadoerne med en gaffel. Gerne lidt groft. Tilsæt et presset fed hvidløg, saften fra 1 lime, sød chilisauce og cremefraiche. Bland grundig. Smag til med salt og peber og evt. mere sød chilisovs.

Hvis du er vild med koriander, hakker eller klipper du en gavmild mængde, som kommes ovenpå inden servering.

Kom avokadostenene ned i midten. Så bliver guacamolen ikke brun! På den måde kan du rent faktisk også gemme en rest guacamole til dagen efter, bare den ikke er i kontakt med luft/ilt og har avokadosten i midten!

Så er der kun tilbage at kaste sig over lækkerierne!

Velbekomme!

Tip: Du finder tricket til at udvælge den bedste avokado lige Her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomatsalsa ala vinoweekends