Små djævle hapsere
Disse små læklinge er lavet af hvad-køleskabet-gemmer og en rest pizzadej fra dagen i forvejen. Og hvem kan ikke lige snuppe sådan en lille djævle til sin frokost?! Eller som predinner servering til en lækker drink?! (Sådan en kan du finde her.)
Du skal bruge:
En god pizzasovs (der er billede af vores favorit, men brug det du har)
Nogle skiver italiensk pølse
serano
frisk mozzarella i små stykker
salatblade
humus
friske små tomater
peberfrugt i små stave
rødløg i tynde ringe
6 spsk olivenolie
1 frisk chili
1 hvidløg
skovsyre
Sådan gør du:
Form små pizzabunde og fordel pizzasovs og mozzarella på dem.
Hak chili og hvidløg fint og rør det i olivenolien. Fordel på pizzaerne efter smag. Her kan vi godt lide at give den lidt gas med krydderierne, men man kan jo også udelade, hvis man ikke er til det.
Nu fordeler man forskelligt fyld. Vi lavede følgende:
1) italiensk pølse, peberfrugt og rødløg.
2) peberfrugt og løg
Kom i en forvarmet ovn på 240 grader på en pizzasten i bunden af ovnen. Stenen skal være godt varm!
Når de er gyldne og gennembag (ca 15 minutter alt efter ovn..) fordeler man det yderlige fyld.
Vi kom en spsk humus på nogle sammen med nogle små salatblade, frisk tomat og rå løgringe.
Dem uden italiensk pølse fik serano, salat og frisk tomat smidt i nakken.
Andre fik “bare” lidt skovsyre som pynt.
Brug det du har i forvejen, eller vælg bare en enkelt slags, så du ikke skal ud på storindkøb! 👍 Bon appetit!
Ingen kommentarer endnu